Direct naar het inschrijfformulier:

VRIENDENKRING CV DE HEIKNEUTERS

Vrienden worden van CV de Heikneuters?

Vrienden worden van CV de Heikneuters?
Wat houdt dat in, wat krijg ik ervoor en misschien nog belangrijker, wat doet de vereniging met het geld?
Vriendenkring CV de Heikneuters houdt in dat u de vereniging steunt met €17,50 per jaar. Zoals u weet organiseren wij diverse activiteiten op Camping de Heische Tip. Dit doen we hoofdzakelijk gedurende het hoogseizoen. Deze activiteiten leveren soms geld op maar hoofdzakelijk kosten zij geld.
Ons hoofdinkomen bestaat uit de inkomsten van de Braderie en de Heikneuterbingo. De Kindercarnaval, ontbijt, Prinsenbal, Rap & Ruig en Boomzaagavond, kosten ons geld. Een heleboel geld. De vereniging bestaat uit vrijwilligers die netjes hiervoor contributie betalen. Tijdens de activiteiten zijn de meeste kosten wb eigen gebruik geheel voor eigen rekening. Van de contributie betalen we netjes de taxikosten, voor de bezoeken die we afleggen naar andere carnavalsverenigingen, alwaar de consumpties voor eigen rekening zijn.
We halen veel geld op tijdens de Braderie en Heikneuterbingo. Maar donateurs kun je niet genoeg hebben. Behalve het geld wat zij ons betalen zijn ze van ontschatbare waarde. Zij bepalen namelijk het aanzien van de vereniging. Als vereniging voel je jezelf gesteund wanneer er mensen zijn die je werk waarderen.
Wat krijg je ervoor terug? Wel in eerste instantie onze waardering maar elke donateur krijgt elk jaar voordat de Braderie begint ons jaarlijkse boekje met daarin twee loten voor deze Braderie. 
Heeft u vragen over de financiën stel ze gerust. U moet weten dat elk jaar deze weer getoetst wordt door een kascommissie.
Wij vragen u dan ook, wordt lid van onze Vriendenkring. Wordt donateur van CV de Heikneuters zodat zij ook weten dat ze gewaardeerd worden.

Graag het antwoordformulier invullen en €17,50 storten op IBAN NL82 INGB 0009 4765 11 ten name van CV de Heikneuters te Zeeland. Met vermelding van "Vriendenkring". 

Inschrijfformulier

© Copyright 2023 CVdeHeikneuters - All Rights Reserved