Mobirise

Prins Werner d'n Urste

Ik ben Prins Werner d’n Urste, ofwel Werner Vloet. Ik leef samen met Nathalie en mijn zonen Qwentel en Jason en mijn dochter Serah in het dorpje Cuijk. Ik ben werkzaam als Procurement Manager bij FrieslandCampina en dan voornamelijk verantwoordelijk voor de locaties Veghel, Workum en Dronrijp. In mijn vrije tijd ben ik scheidsrechter (voetbal), leider bij het 1e elftal bij sv DWSH’18 en ben ik vice voorzitter en wedstrijdsecretaris van sv DWSH’18. Ik sta sinds 2015 op de camping op vak 5 en ben in 2017 bij de Carnavalsvereniging gegaan. Ik heb er zin in om dit jaar als prins voorop te gaan en samen met mijn Adjudant Ton, Hofdame Serah en Hofnar Jason moet dit zeker gaan lukken. 

Mobirise

Adjudant Ton

Ik ben Ton van den Bosch, ben 49 jaar oud en ben getrouwd met Erica
en we wonen in Oss.
Werkzaam bij  de firma Zwanenberg en ben daar sterilisatie controleur.
We zitten nu zo'n 13 jaar op camping de Heische Tip en wel op het mooie vak: nummer 8. Mijn hobby's zijn vakantie vieren en feesten.
Ik vond het een hele eer dat Prins Werner mij vroeg om zijn adjudant te worden
en we gaan er dus ook een heel mooi jaar van maken,
samen met Serah en Jason .

Mobirise

Hofdame Serah

Hallo, ik ben Serah Vloet en ik woon bij mijn ouders en broers in Cuijk. Ik ben 16 jaar en zit nog op school. Komend jaar mag ik stage gaan lopen bij Van der Valk in Cuijk. Ik ben jaren lid geweest als dansmarieke bij de Bokken in Sint Hubert en daar moest ik vanwege mijn leeftijd mee stoppen en dan is dit een leuk vervolg want carnaval vieren is wat ik heel erg leuk vind. Verder vind ik het spannend wat we dit jaar allemaal gaan doen maar ik heb er heel erg veel zin in.

Mobirise

Hofnar Jason

Hallo, ik ben Jason Vloet en ik woon bij mijn ouders, broer en zusje in Cuijk. Ik ben 18 jaar en werk sinds enkele maanden bij Holland Drilling in Cuijk. Ik vond het leuk dat mijn vader me gevraagd heeft om nar te worden, ik heb begrepen dat ik de 2de nar (1e nar was Ferdy van Beest) binnen deze club ben. Dit vind ik erg leuk. Mijn hobby’s zijn muziek draaien en ik vind spelen op de playstation ook een leuke bezigheid.

Onze spreuk voor dit jaar:

WERNER VOOR DE SFEER!!!

Mobirise

Jeugdprinses Laura d'n Urste

Ik ben Laura Wilken, ik ben deze vakantie 12 jaar geworden. Ik woon in Heerhugowaard (dit ligt naast Alkmaar), samen met mijn vader, moeder, mijn zus Lisanne en mijn broer Jan.
Ik sta al heel mijn leven op vak 6c. Sinds dit jaar hebben weeen nieuwe caravan en daarmee blijven we op hetzelfde veld staan.
Mijn hobby's zijn zwemmen en voetballen.
Het is erg jammer dat ik maandag alweer naar school moet, maar het wordt wel een leuk jaar met de musical in groep 8.
We gaan er een "SUPER" leuk jaar van maken. We beginnen deze middag met de optocht en morgen het "Heikneuterontbijt".

Alaaf!!!

Mobirise

Jeugdadjudante Joy

Hoi, ik ben Joy Ebben, ik ben 12 jaar en ik kom uit Escharen.
Mijn hobby is dansen. Komend jaar starten we me een danswedstrijdteam, waar ik veel zin in heb.
Ik sta nu al 3 jaar op vak 8 en dit met veel plezier.

 

Onze spreuk voor dit jaar:

Wij vinden het beiden Superleuk!!!

Direct naar het inschrijfformulier:

© Copyright 2021 CVdeHeikneuters - All Rights Reserved

How to make your own site - Read more