www.cvdeheikneuters.nl

Boomzagen 2022

Boomzaagavond op 10 december j.l.

Woordje van de Prinses

Whaaa, Wat was het een top avond zeg, zo genoten. Zo naar toe geleefd en dan is het zo weer voorbij, wat was ik zenuwachtig zeg, vond het zo spannend. En dat zagen is pittig!! ( voor iemand die dat nog nooit heeft gedaan) pfffff,
maar ik heb het overleefd .

Ik hou het liever bij dansen, is meer mijn ding, en eindelijk mochten we weer feesten en wat waren er veel verenigingen 14 maar liefst, hoop dat ze net zo genoten hebben als wij.
Tussen het boomzagen door mocht ik alle aanwezige hoogheden mijn onderscheiding overhandigen. En natuurlijk ook kreeg ik mooie onderscheidingen en cadeaus, veel dank hiervoor.

Maar over tot de orde van de avond, de finale-ronden boomzagen.
Mijn favoriet was uiteraard Prinses Suzanne van de Zandkruiers Velp (wat hebben we al veel plezier gehad). SC de Pieperknallers uit Escharen. Prins Matt, Prinses Tara en hun gevolg, van harte gefeliciteerd met jullie titel.

Na het zagen ging het dak eraf, blaaskapel Toeternietoe, uit Mill en DJ Michael verzorgden het muzikale gedeelte, top hoor.
Heerlijk dansen en polonaise lopen.

Graag wil ik via dit bericht de vereniging, de camping, alle aanwezigen en niet te vergeten m'n schatje (Adjudant Roy) bedanken voor een niet te missen TOP BOOMZAAGAVOND. 🤗

Prinses Heidi d'n Urste

 

Boomzagen 2022

Een video samengesteld uit de foto's die gemaakt zijn op deze bonte avond.

Winnaars Boomzagen 2022 

www.cvdeheikneuters.nl

Prins Matt, Prinses Tara en hun gevolg,
SC de Pieperknallers uit Escharen

© Copyright 2023 CVdeHeikneuters - All Rights Reserved